Mould3

MI AZ A MOULD3?

A MOULD3 Technologies hibrid megoldása, a precíziós fém 3D nyomtatás előnyeit ötvözi, a szerszámipar számára optimalizált felületkezeléssel, valamint a nagysebességű forgácsolással a szerszámgyártás precízebb, gyorsabb, ezáltal költséghatékonyabb és megbízhatóbb megvalósítására.

Tervezés és tanácsadás

Tervezés és tanácsadás

A technológia újszerűsége és sokoldalú felhasználhatósága alapvetően igényli a tanácsadói hátteret, így a szerszámtervezőknek, a projektmenedzsereknek, a karbantartási vezetőknek, illetve a technológiai vezetőknek folyamatos konzultációs lehetőséget teremtünk a megfelelő, gazdaságilag optimális megoldás érdekében.

TERMELÉSI TANÁCSADÁS

A mindennapok gyakorlatában egy technológiai váltás kockázatos tényező lehet. Ezt kiküszöbölendő a MOULD3 szakértői gárdája a konzultációk során átvizsgálja, elemzi és megoldási javaslatokkal látja el partnereit a nyereség növelése érdekében, segítve ezzel a gyártási folyamatok optimalizációját.

TERVEZÉSI SZABADSÁG NÖVELÉSE A KONSTRUKTŐRÖK SZÁMÁRA

A 3D nyomtatás technológiája új lehetőségeket teremt a szerszámtervezésben a formakövető hűtőcsatornák, elektródák nélküli mély bordák és hornyok készítése terén. Ezekhez a folyamatokhoz szakértőink konstrukciós segítséget nyújtanak. A MOULD3 megoldásai a gyártásban kevesebb elkészítendő alkatrészt, lényegesen kevesebb mérnöki órát és szerszámkészítői munkát eredményeznek, gyártási és üzleti oldalról is támogatva ezzel a gyorsabb, nyereségesebb működést.

A ciklusidő kiemelt fontosságú paraméter a műanyag alkatrészgyártásban és a fröccsöntésben egyaránt . A formakövető hűtési csatornákkal fröccsöntés ciklusideje akár meg is felezhető, ami arányaiban nézve a termék gyártási költségeinek mintegy 30%-os csökkenését eredményezi a gyártási minőség javítása mellett. Az egyenletes hűtés minimalizálja a termékben keletkező belső feszültséget. Ennek hatására jobb minőségű alkatrészek készülnek el rövidebb idő alatt.

A szerszámbetét egyenletes hűtése lehetőséget nyújt a korábban kihívást okozó, nagy bonyolultságú alkatrészek magasabb minőségben való gyártására. Akár mechanikai, akár esztétikai szempontból támasztunk magasabb igényt az alkatrésszel szemben, a technológia lehetőségei ennek szolgálatában állnak.

MOULD3 logo (1)

KAPCSOLAT