Mould3

MI AZ A MOULD3?

A MOULD3 Technologies hibrid megoldása, a precíziós fém 3D nyomtatás előnyeit ötvözi, a szerszámipar számára optimalizált felületkezeléssel, valamint a nagysebességű forgácsolással a szerszámgyártás precízebb, gyorsabb, ezáltal költséghatékonyabb és megbízhatóbb megvalósítására.

Rólunk

Rólunk

A MOULD3 Technologies 3D alapú megoldás a szerszámkészítés precízebb, gyorsabb ezáltal költséghatékonyabb és megbízhatóbb menedzselésére. Egyéb, kiegészítő technológiák alkalmazásával komplex gyártástechnológiai folyamatok szakértő partnerei vagyunk.

Hibrid gyartastechnológiánk, a precíziós fém 3D nyomtatás előnyeit ötvözi, a szerszámipar számára optimalizált felületkezeléssel, valamint a nagysebességű forgácsolással.

A japán alaptechnológia 10 évig a japán kormány védelme alatt állt, kizárólag ők alkalmazhatták, kiemelt projektjeik esetén. Ezt a gyakorlatban már bizonyított technológiát vezette be az anyacég, a  Matsuura a nemzetközi piacra, tette elérhetővé B2B partnerek számára. A speciális gépek ellenőrzött disztribútorkon keresztül kerülnek értékesítésre a világ 38 országában. 

A MOULD3 Technologies and Research egyedi szerephez jutott a japán anyacégnél, hiszen nem egyszerű partnerként, hanem – cégünk szakembergárdájának köszönhetően – “technológiai fejlesztő központtá” vált, másodikként Európában. Ami azt jelenti, hogy a szerszámkészítés hatékonyságát jelenleg is nagy mértékben növelő megoldást a jövőben több új szakmai irányba fejlesztjük tovább, és ezek a szerszámkészítést magasabb technológiai szintre helyező fejlesztések kizárólag a MOULD3 által lesznek elérhetők.

EGYÜTTMŰKÖDÉS A MOULD3 PARTNEREIVEL

A MOULD3 által végzett munka, mint nagy hozzáadott értékű szolgáltatás jelenik meg a piacon. Stabil alapokra, strukturáltan építkezve foglalja magába az anyacég által folyamatosan, kimagasló szinten képzett, közel 20 éves tapasztalattal rendelkező szakember gárdát, a megvalósítás során felhasznált technológiák naprakészségét, valamint a folyamat közben felmerülő külső erőforrások folyamatos, minőségbeli kontroll melletti kiválasztását.

Mivel a MOULD3 technológiai kutatóközpont is, így a termékértékesítéskor kiemelt szakmai támogatást biztosítunk partnereink számára, akik az aktuális termékek mellett naprakész tájékoztatást és szakmai tanácsadást kapnak a kutatóközpont fejlesztéseiről és a jövőbeni üzleti megoldásokról.

MOULD3 logo (1)

KAPCSOLAT